Geroosterde wortelen
Geroosterde wortelen maak ik regelmatig, het is zo gedaan en lekker als tussendoortje, in een salade, in hartige havermoutpap of maak er een wortelspread mee lekker op getoast desembrood met kidneybonen en spruitenblaadjes
Geroosterde wortelen
Eet ze als snack, bijgerecht of maak een spread voor op toast, groenten eten was nog nooit zo lekker.
Ingrediënten
- 1 bosje bospeen
- snufje maldon zout
- 1 el olijfolie
- enkele takjes tijm
Instructies
- Begin met het voorverwarmen van de oven op 180 graden.
- Wortelen schoonmaken, in een ovenschaal leggen met een paar takjes tijm (zonder kan ook), snufje zout en besprenkelen met 1 el olijfolie. Even husselen zodat alle wortelen met een laagje olijfolie omhuld zijn. Laat ze maar lekker glimmend de oven in gaan.
- Wortelen in ca. 25 – 30 minuten roosteren tot ze lekker zacht zijn.
-0 Reacties-