Mango banaan overnight oats
Sinds de eerste dag van de coaching heb ik drie favoriete ontbijtjes; pancakes, yoghurt met fruit en granola en natuurlijk overnight oats. Die laatste heeft een speciaal plekje in mijn hart, ik at voor het eerst overnight oats samen met mijn zusje in Australië en het was mijn ontbijt op mijn eerste coachingsdag en dat is vandaag alweer 2 jaar geleden. Wat is er veel gebeurd sinds die eerste dag, wat ben ik veranderd, vandaag durf ik te zeggen dat ik een gezonde relatie met voeding heb en dat dankzij de goede begeleiding van online diëtist en voedingscoach Jonathan Klaassen. Dit ontbijt is mijn dankjewel recept op deze mooie dag! Een ontbijt dat niet alleen heel erg lekker is maar ook nog eens voedzaam en gezond. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen lekker eten en gezond gaan heel goed samen.
Mango banaan overnight oats
Ingrediënten
- 250 ml melk naar keuze
- 1 mango
- 1 banaan
- 80 g havervlokken kun je vervangen door roggevlokken, speltvlokken etc.
- Fruit naar keuze om af te toppen
- ½ el pangranola gewoon omdat het kan en lekker is
Instructies
- Doe de mango, banaan, en melk in de blender en mix dit fijn.
- Verdeel de mix over 2 afsluitbare potten (lege jampotten zijn perfect).
- Doe in elke pot 40 gram havervlokken en roer alles goed door.
- Sluit de potten af en zet ze een nacht in de koelkast.
- De volgende ochtend ontbijtje uit de koelkast pakken aftoppen met fruit naar keuze wat pangranola en smullen maar.
-0 Reacties-