Pasta met gegrilde groenten in paprika- aubergine saus
Heb jij, net als ik, de paprika- tomatenspread, plakken gegrilde courgette en aubergine en geroosterde uien klaarliggen in de koelkast dan heb je deze pasta binnen 20 minuten op tafel staan.
Pasta met gegrilde groenten in paprika- aubergine saus
Deze lekkere en gezonde maaltijd boordevol vitaminen heb je binnen 20 minuten op tafel staan mits je net als ik allerlei lekkers in de koelkast hebt klaarstaan.
Porties: 2
Ingrediënten
- 120 g ongekookte spaghetti ik gebruik De Cecco spaghettini no 11
- 250 g gemengde paddenstoelen
- 4 geroosterde uien in kwarten gesneden
- 1 klein blikje bonen naar keuze, laten uitlekken en afspoelen (ik gebruik Bonduelle 200g/130g uitlekgewicht)
- ½ aubergine, gegrilde plakken
- ½ courgette, gegrilde plakken
- 8 kerstomaatjes gehalveerd of in kwarten gesneden
- 150 g paprika – aubergine spread
Instructies
- Bereid de pasta volgens de instructies op de verpakking, terwijl de pasta opstaat maak je de saus.
- Verwarm in een koekenpan de olijfolie op middelhoog vuur, bak de paddenstoelen 3-5 minuten, dan kunnen de geroosterde uien erbij, bak ze 1 minuut mee, vervolgens gaan de bonen erbij bak ook deze 1 minuut mee en als laatste gaan de gegrilde groenten erbij, de kerstomaten en de paprika-aubergine spread verwarm alles al omscheppend nog ca. 2 minuten.
- Intussen is de pasta beetgaar, schud hem af, schep de pasta door de groenten en klaar is je avondeten.
-0 Reacties-