Wentelteefjes van bananen pompoenbrood
Vandaag voor de lunch maakte ik wentelteefjes met het bananen pompoenbrood en dat was me toch een partijtje lekker ! Zo lekker dat ik maar meteen het recept op de blog zet kun jij er ook van genieten !
Wentelteefjes van bananen pompoenbrood
Wentelteefjes van pompoen bananenbrood deze wil je !
Porties: 2 porties
Ingrediënten
- 4 plakjes bananen pompoenbrood
- 1 ei
- 2 el melk
- 1 el maple syrup
- klontje boter om in te bakken
- 2 tl kaneelsuiker
Instructies
- Doe het ei, de melk en maple syrup in een diep bord en klop los met een vork.
- Leg de plakken bananenbrood in het beslag en laat het beslag een beetje intrekken, draai de sneetjes om en herhaal dit tot het beslag helemaal is opgenomen.
- Verhit de boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes om en om goudbruin (ca.2 minuten per kant).
- Serveer meteen en bestrooi met een beetje kaneelsuiker.
-0 Reacties-