Zonder deze whisky cocktailsaus is de zalmcocktail die hier met kerst altijd op tafel staat niet compleet.
Voorbereidingstijd5min
Bereidingstijd5min
Totale tijd10min
Porties: 1portie
Ingrediënten
250mlmayonaise, wil je de mayonaise zelf maken, en dat wil je, dan vind je hier het recept.
1elwhisky
5eltomatenketchup zelfgemaakt natuurlijk en ben je in een makkelijke bui dan neem je die van Heinz
Instructies
Doe alle ingrediënten in een kom en meng met de garde tot alles goed gemengd is en je whisky cocktailsaus is klaar. Vind je hem niet zoet genoeg dan doe je er nog wat tomatenketchup bij, blijven proeven en pas stoppen als hij is zoals jij hem lekker vindt.
In een afgesloten pot kun je de whisky cocktailsaus in de koelkast ca. 2 weken bewaren
Laat je de whisky weg dan heb je een alcoholvrije cocktailsaus. Je kunt de whisky ook vervangen door sherry of vodka net wat jij lekker vindt. Ik heb een fles Thaise Mekong whisky die ik alleen gebruik voor het maken van de Whisky cocktailsaus. Deze whisky is “het geheim” van mijn whisky cocktail saus.
Notities
Tag mij of gebruik de #receptvanrenate wanneer je een recept van mij maakt, vind ik hartstikke leuk en zo blijven wij elkaar inspireren.