3mini bolletjes mozzarella ik gebruik die van Galbani
1plakgekookte ham
handje veldsla, heb je die niet spinazie of rucola is ook lekker
Olijfolie
Instructies
Neem de sneden desembrood en besprenkel ze met olijfolie, besprenkel de asperges met olijfolie en gril ze 2 minuutjes op de contactgrill daarna kun je de tosti maken.
Leg de snee desembrood met de zijde waarop de olijfolie zit naar beneden, beleg de “droge” zijde met veldsla, leg hierop de ham, daarover verdeel je de gegrilde asperges, tomaat en mozzarella leg daarop de tweede snee brood met de zijde waarop de olijfolie zit aan de bovenkant. (de kanten met olijfolie die komen in contact met de gril en zo wordt je tosti lekker krokant aan de buitenkant)
Ik verwarm mijn contactgril op de hoogste stand leg de tosti ertussen en in ca. 3-5 minuten gril ik hem krokant en bruin en dan is het genieten van deze lekker tosti.
Notities
Geen zin in vlees, laat dan de ham weg en besprenkel met balsamico voor je de tweede snee brood erop legt en hem grilt.