Go Back

Wentelteefjes van bananen pompoenbrood

Wentelteefjes van pompoen bananenbrood deze wil je !
Voorbereidingstijd5 min
Bereidingstijd5 min
Totale tijd10 min
Porties: 2 porties

Ingrediƫnten

  • 4 plakjes bananen pompoenbrood
  • 1 ei
  • 2 el melk
  • 1 el maple syrup
  • klontje boter om in te bakken
  • 2 tl kaneelsuiker

Instructies

  • Doe het ei, de melk en maple syrup in een diep bord en klop los met een vork.
  • Leg de plakken bananenbrood in het beslag en laat het beslag een beetje intrekken, draai de sneetjes om en herhaal dit tot het beslag helemaal is opgenomen.
  • Verhit de boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes om en om goudbruin (ca.2 minuten per kant).
  • Serveer meteen en bestrooi met een beetje kaneelsuiker.