Ga terug

Overnight oats met banaan en sinaasappel

Lekker & gezond ontbijt dat ook nog een makkelijk en snel te maken is.
Voorbereidingstijd5 min
Bereidingstijd5 min
Totale tijd10 min
Gang: Ontbijt
Trefwoord: ontbijt, snel, banaan, sinaasappel, makkelijk, lekker, gezond
Porties: 2 porties

Ingredi├źnten

  • 80 g volkoren havermout
  • 150 ml melk naar keuze
  • 1 banaan
  • 1 sinaasappel uitgeperst (ik gebruik het sap en het vruchtvlees)

Instructies

Hoe maak je het

  • Prak de banaan met een vork.
  • Verdeel de melk, sinaasappelsap en vruchtvlees over 2 afsluitbare potten (lege jampotten zijn perfect).
  • Doe in elke pot 40 gram volkoren havermout, een ┬Ż geprakte banaan en roer dit door. Doe de deksels op de potten en zet ze een nacht in de koelkast.
  • De volgende ochtend koelkast openen, ontbijtje pakken en smullen maar.

Notities

Heb je een blender doe dan de melk, het sinaasappelsap, vruchtvlees en de banaan in de blender en mix kort, verdeel het mengsel over de twee potten doe er de havermout bij, roer alles goed door en zet ze een nacht in de koelkast.